Iloista pääsiäistä ja kevättä

Helmi-neiti wwwHelmi-neiti sai tänään tukkatuunauksen ja pari valosoihtua pajunkissaoksista. Helmi viettää pääsiäistä Kosken palvelukeskuksessa.

Työskentelen itse samassa paikassa toukokuun loppuun saakka muistelun ja luovan vuorovaiku-
tuksen edistämiseksi. Toimenkuvaan kuuluu oman osaamisen jakamista ja asukkaiden voimavarojen tukemista mm. musiikin, tuolijumpan ja kädentaitojen kautta.

Jos sinulla on tarve tuntea itsesi tarpeelliseksi, niin suosittelen poikkeamaan vaikkapa lähimpään palvelutaloon ja tarjoamaan omaa osaamistasi tai sitä, mitä haluat oppia. Voit myös antaa kanssakäymiselle ja intuitiolle aikaa ja kehitellä rauhassa yksilöllisen tapasi vaikuttaa ja vaikuttua. Se voi olla yllättävän hauskaa ja kehittävää, jos päästät luovuutesi irti, näytät taitosi ja rohkenet toimia esimerkkinä.

  • Paimensoittimet

  • Ääninäytteitä

  • CD:t
  • LAULUJA POLULTA (2CD) JA LABYRINTTI LEPOON (CD)

    Pääasiassa säestyksettömissä laulelmissani on herkkää voimaa, jota ammennan elämästäni, luonnosta ja ihmissuhteista. Olen säveltänyt, laulanut ja soittanut kaiken itse; taustalla kuuluu toisinaan lehmätorven ammuntaa ja hevostorven hirnahtelua sekä viisikielisen kanteleen viattomuutta. Labyrintti lepoon -äänitteellä on karjalaisesta äänellä itkemisen perinteestä ammentavia itku- ja ylistyslaulujani mm. metsälle, vedelle, mullalle ja parisuhteessa eläville naisille.

    Äänitykset ja editoinnit: Juha Kaarsalo, masterointi: Olli Kaarnisto. Äänitteitä on saatavilla: