Joogamelontaa ja ”maamietiskelyä”

Tervetuloa erilaiselle melontaretkelle;  ei lähdetäkään merta edemmäs vaan jäädään lähelle. Turun Soutu- ja melontavajalta lähtevän retken aikana tutustutaan rantakaislikoihin sekä tehdään läsnäolo- ja hengitysharjoituksia. Melonnan jälkeen kuljeskellaan Katariinanlaaksossa ja luontopolulla. Kenties löydetään villivihanneksia ja uusia keinoja rentoutua. Ota mukaan juotavaa, pienet retkieväät, säänmukainen vaatetus ja varavaatteet. Myös jooga-alusta tai vastaava on hyvä olla mukana, mikäli sellaisen omistat. Mikäli haluat retkelle tietyn kajakin, ole hyvä ja varaa se itse.

Killanrakentajat -taidekollektiiviin kuuluvat Minna Hokka ja Anton Nordqvist järjestävät aloitteleville melojille ja muille hitauden ystäville tarkoitetun retken sunnuntaina 31.7. klo 15-19. Opastuksesta veloitamme 20 euroa. Kajakkivuokra hinnaston mukaan, noin 20 €. Saaristomeren Melojat ry:n jäsenet saavat vajan aukioloaikana käyttää seuran kalustoa veloituksetta.

Kajakit vuokraa Saaristomeren Melojat ry,
Kajakkien varaukset, jäsenyys ym.: www.melojat.net / posti@melojat.net

  • Paimensoittimet

  • Ääninäytteitä

  • CD:t
  • LAULUJA POLULTA (2CD) JA LABYRINTTI LEPOON (CD)

    Pääasiassa säestyksettömissä laulelmissani on herkkää voimaa, jota ammennan elämästäni, luonnosta ja ihmissuhteista. Olen säveltänyt, laulanut ja soittanut kaiken itse; taustalla kuuluu toisinaan lehmätorven ammuntaa ja hevostorven hirnahtelua sekä viisikielisen kanteleen viattomuutta. Labyrintti lepoon -äänitteellä on karjalaisesta äänellä itkemisen perinteestä ammentavia itku- ja ylistyslaulujani mm. metsälle, vedelle, mullalle ja parisuhteessa eläville naisille. Äänitykset ja editoinnit: Juha Kaarsalo, masterointi: Olli Kaarnisto. Äänitteitä on saatavilla: