Paimensoitinkonsertti ja soitinrakennuskurssi Luopioisissa

Kukkia soi -etnomusiikkifestari järjestetään Mikkolan Navetan pihapiirissä, osoitteessa Keskitie 5, pe-la 25.-26.5.2012. Rakentelemme soitinrakennus-työpajassa pajupillejä, ruoko- ja olkipillejä, koiranputkimänkereitä ja karutsapillejä lauantaina klo 10-13. Kurssille ovat tervetulleita kaikenikäiset, alle 10-vuotiaat mieluiten huoltajan seurassa. Valkeakoski-opiston kanssa yhteistyössä toteutetun kurssin materiaalimaksu on 5 €.
Koko perheen paimensoitinkonsertissa klo 14 – 14.30 esittelen noin 30 pilliä ja torvea sekä kerron lyhyesti soitinten historiasta. Festarin monipuolisesta ohjelmatarjonnasta lisätietoa Luopioisten taidekesä 2012 -esitteessä (pdf).

  • Paimensoittimet

  • Ääninäytteitä

  • CD:t
  • LAULUJA POLULTA (2CD) JA LABYRINTTI LEPOON (CD)

    Pääasiassa säestyksettömissä laulelmissani on herkkää voimaa, jota ammennan elämästäni, luonnosta ja ihmissuhteista. Olen säveltänyt, laulanut ja soittanut kaiken itse; taustalla kuuluu toisinaan lehmätorven ammuntaa ja hevostorven hirnahtelua sekä viisikielisen kanteleen viattomuutta. Labyrintti lepoon -äänitteellä on karjalaisesta äänellä itkemisen perinteestä ammentavia itku- ja ylistyslaulujani mm. metsälle, vedelle, mullalle ja parisuhteessa eläville naisille. Äänitykset ja editoinnit: Juha Kaarsalo, masterointi: Olli Kaarnisto. Äänitteitä on saatavilla: