Yleisö tuli kotiin

Ypäjän kotiseutuyhdistyksen jouluinen väki piipahti eilen kotonani ihmettelemässä 130 pillin ja torven näyttelyäni.  Esittelyn ja minikonsertin jälkeen jatkoimme Kosken kartanoon juhla-aterialle, minkä jälkeen säestin yhteislaulua kanteleilla. Yleisön joukossa oli intomielisiä karjalaisia lähes puolet, ja koska puhe tietenkin kääntyi itkuun, kunnioitin heimokansaa esittämällä Kiitositkuni karjalaisille.

Esittelen mielelläni paimensoitinnäyttelyäni muillekin ryhmille sopimuksen mukaan. Tapahtumaan voidaan yhdistää vaikkapa soitinrakennus- tai muu kädentaitokurssi. Yhteistyökumppanieni avulla voidaan lisäksi nauttia joogasta, (rumpu)rentoutuksesta ym. Täysihoito ja maatilamajoitus pienryhmille järjestyvät tarvittaessa. Tervetuloa 😀

  • Paimensoittimet

  • Ääninäytteitä

  • CD:t
  • LAULUJA POLULTA (2CD) JA LABYRINTTI LEPOON (CD)

    Pääasiassa säestyksettömissä laulelmissani on herkkää voimaa, jota ammennan elämästäni, luonnosta ja ihmissuhteista. Olen säveltänyt, laulanut ja soittanut kaiken itse; taustalla kuuluu toisinaan lehmätorven ammuntaa ja hevostorven hirnahtelua sekä viisikielisen kanteleen viattomuutta. Labyrintti lepoon -äänitteellä on karjalaisesta äänellä itkemisen perinteestä ammentavia itku- ja ylistyslaulujani mm. metsälle, vedelle, mullalle ja parisuhteessa eläville naisille.

    Äänitykset ja editoinnit: Juha Kaarsalo, masterointi: Olli Kaarnisto. Äänitteitä on saatavilla: