Bongaa pillipiipari Suomen suvessa

Tänä kesänä keikkailen eri puolilla Suomea, joten mm.
tuohitorven, kärjennoukan ja truban ääniä kuuluu:

Su 4.7. Lasten Barokki, Janakkala
– esittelen klo 11 ja 13 eri aikakausien pillejä ja torvia sekä niiden rakentamista ja näytän miten voikukalla ja ratamonlehdellä voi soittaa. Lisäksi helkyttelen viisikielisellä kanteleella kansanlauluja

Ti 13.7. Metsäperheleiri Keuruun ekokylässä
– Ohjaan Nuorten maa ry. järjestämällä leirillä pillien ja torvien rakentamista metsässä.

14.7. Pauanne elää -teatteritapahtuma
– 
Kaustisen Puhkionkalliolla 13.-17.7.2021 järjestettävässä tapahtumassa voi eläytyä alueen historiaan Pauanteen kohtaloon liittyvän teatteriesityksen inspiroimana. Lisäksi koko perhe pääsee kuuntelemaan, rakentamaan ja soittamaan paimensoittimia.

17.7. Soitan mm. tuohitorvella fanfaarin erään sukutilan 310-vuotisjuhlan kunniaksi (yksityistapahtuma)

24.7. Villa Sofian kesäkahvila 
– Kesäisistä herkuista nauttimisen lomassa kuuluu kesän keskellä kummia tööttäyksiä; koko perheen pillipajassa voi rakentaa ruoko- ja karutsapillejä klo 10-14. Tämän jälkeen, kutsuvierastapahtumassa, askarrellaan luonnonmateriaaleista lennokkaita keijusiipiä ja karkeloidaan kesäillassa.

7.8. Wiipurintien markkinat Kouvolan Kasarminmäellä
– Wiipurintien markkinoilla on mahdollisuus kahmia jättiannos paimensoittimia: ensin pari konserttia, sitten soitinrakennusta (ruoko- ja olkipilli, karutsapilli ja karhunputkimänkeri) ja lopuksi päästään musisoimaan yhdessä ruoko- ja nynnypilleillä. Miehonlinnan keskiaikateltan päiväohjelma

Pillipäivä 14.8. Helsingin Seurasaaressa
– Tapahtuman FB-mainos

14.-15.8. Teijon Wanhanajan Markkinat 
– Ainakin musiikkiesitys ja perinnepuhaltimien esittelyä luvassa.

 28.8. Taaran markkinat
– Historiaa ja kulttuuriperintöä eri tavoin harrastavat ja näistä kiinnostuneet ikään tai säätyyn katsomatta kokoontuvat Laurinmäellä  (Hakoistentie 371, Janakkala)
Mahdollisuuksien mukaan tapahtumassa on soitinrakennustyöpaja, jossa saa opetella rakentamaan soittimia parhaillaan tarjolla olevista luonnon antimista, kuten oljesta ja karhunputkesta.

 

  • Paimensoittimet

  • Ääninäytteitä

  • CD:t
  • LAULUJA POLULTA (2CD) JA LABYRINTTI LEPOON (CD) OVAT ILMESTYNEET  :D

    CD-levyjäni voit ostaa: