Joogamelontaa Turussa

Irtiotto arjesta ja uusi harrastus? Kuka haluaa rentoutua puoliurbaanissa ympäristössä meloen ja Ruissalon kansanpuistossa joogaten?

Tulevana sunnuntaina 24.7. tarjoutuu mainio tilaisuus aloittaa monipuolinen melontaharrastus. Joogamelontaan osallistuaksesi liity Saaristomeren Melojat ry:n jäseneksi tämän viikon 29 aikana www.melojat.net. Sen jälkeen olet tervetullut osallistumaan SMM ry:n jäsenille suunnattuun, rentouttavaan retriittiin.

Aloitamme klo 9 Melontavajalla Turussa, osoitteessa Rykmentintie 55. Illalla klo 19 mennessä lähdemme melontavajalta hiljaisuudesta, rauhallisesta melonnasta, joogasta ja shiatsuhoidoista virkistyneinä. Kaikki tämä vain 20 eurolla, kun olet melontaseuran jäsen. Erillistä kajakkivuokraa ei tarvitse maksaa, sillä SMM ry:n jäsenetuihin kuuluu kaluston käyttöoikeus vajan aukioloaikana. Varaathan itse etukäteen vuokrakajakin, jos haluat tietyn mallin. Pukeudu säänmukaisesti ja ota mukaan päähine, varavaatteet, vähintään kolme litraa juotavaa sekä naposteltavaa, lounaseväät ja / tai kahvilarahaa.

Retken järjestää taidekollektiivi Killanrakentajat ja osallistujia luotsaavat melontaopas Minna Hokka ja joogaohjaaja Anton Nordqvist. Molemmat löytyvät facebookista. Lisätiedot myös puhelimitse: Minna: 040-5151 653.

  • Paimensoittimet

  • Ääninäytteitä

  • CD:t
  • LAULUJA POLULTA (2CD) JA LABYRINTTI LEPOON (CD)

    Pääasiassa säestyksettömissä laulelmissani on herkkää voimaa, jota ammennan elämästäni, luonnosta ja ihmissuhteista. Olen säveltänyt, laulanut ja soittanut kaiken itse; taustalla kuuluu toisinaan lehmätorven ammuntaa ja hevostorven hirnahtelua sekä viisikielisen kanteleen viattomuutta. Labyrintti lepoon -äänitteellä on karjalaisesta äänellä itkemisen perinteestä ammentavia itku- ja ylistyslaulujani mm. metsälle, vedelle, mullalle ja parisuhteessa eläville naisille. Äänitykset ja editoinnit: Juha Kaarsalo, masterointi: Olli Kaarnisto. Äänitteitä on saatavilla: