Kemiöön ja Kouvolaan

Sagalundin museo Kemiönsaaressa työllistää pillipiiparia jälleen :D. Siitä on iloa sinullekin, kun ajoitat käyntisi viikonloppuun 12-13.7. Eikä siinä vielä kaikki: Lasten aikamatkat kuljettavat vierailijoita Eemelin kotikulmille keskiviikkona 16.7. Jos tulet käymään museolla silloin, saat kuulla Eemeli-lauluja kantelesäestyksellä. Välkommen!

Pääsymaksuton Jättömaa-festivaali kutsuu kaikkia ennakkoluulottomia Kouvolaan nauttimaan poikkitaiteellisen kulttuurin älyttömän monipuolisista antimista 19.-20.7. Piipaa piipahtaa paikalle opettamaan soitinrakennusta molempina päivinä klo 12-16.  Tavataanko Kouvolassa? Rakennetaan ruokopilli, tekaistaan toropilli ja kääritään tuohinauha mänkerin jatkoksi ‒ päästellään outoja ääniä häpeilemättä ja iloitaan mahtavien esiintyjien omalaatuisista tuotoksista!

  • Paimensoittimet

  • Ääninäytteitä

  • CD:t
  • LAULUJA POLULTA (2CD) JA LABYRINTTI LEPOON (CD)

    Pääasiassa säestyksettömissä laulelmissani on herkkää voimaa, jota ammennan elämästäni, luonnosta ja ihmissuhteista. Olen säveltänyt, laulanut ja soittanut kaiken itse; taustalla kuuluu toisinaan lehmätorven ammuntaa ja hevostorven hirnahtelua sekä viisikielisen kanteleen viattomuutta. Labyrintti lepoon -äänitteellä on karjalaisesta äänellä itkemisen perinteestä ammentavia itku- ja ylistyslaulujani mm. metsälle, vedelle, mullalle ja parisuhteessa eläville naisille. Äänitykset ja editoinnit: Juha Kaarsalo, masterointi: Olli Kaarnisto. Äänitteitä on saatavilla: