Lauluja polulta (2cd) ja Labyrintti lepoon (cd) ovat ilmestyneet


 

Molempien omakustanneäänitteiden pääosin säestyksettömät laulut ovat täysin omiani niin sävellysten, sanoitusten, kuin esitystenkin osalta. Herkät, mutta rohkeat lauluni ovat rakkaudellisia huomionosoituksia luonnolle ja ihmiselle. CD-levyjäni saa ostaa Tl. Koskella paikallisosuuspankista ja kirjastosta. Turussa niitä myyvät Levykauppa Äx ja Pieni Kirjapuoti. Kuhmossa äänitteitäni myy Juminkeko. Nettikauppa Jukeboxshop myy levyjäni Vaasasta vaikka minne.  Luonnollisesti voitte hankkia äänitteitäni myös suoraan minulta.

Lauluja polulta 2CD:n ensimmäinen levy sisältää lempeitä laulelmia, jotka ovat syntyneet yhteydestä luontoon. Kappaleet kuvaavat mielenmaisemiani ja kokemuksiani maaseudulla. Toisella levyllä pohdin yhteiskuntamme ja kiireen mielettömyyttä, henkisiä juttuja ja ihmissuhteita. Mausteina äänitteellä soivat mm. lehmä- ja hevostorvi, 5-kielinen kantele sekä mustarastas.
Lauluja polulta 2CD kappalelista
Harmaaturkit, mp3
Hämärä puutarha, mp3


Labyrintti lepoon CD sisältää itkulaulujani elämän kipu- ja kasvukohdista. Kiitos- ja ylistysitkut vedelle, mullalle ja metsälle kertovat suhteestani elämää kantaviin voimiin. 
Labyrintti lepoon CD kappalelista
Mullan ylistys
Vaalijaisilleni
Himmeässä valossa

  • Paimensoittimet

  • Ääninäytteitä

  • CD:t
  • LAULUJA POLULTA (2CD) JA LABYRINTTI LEPOON (CD) OVAT ILMESTYNEET  :D

    CD-levyjäni voit ostaa: