Soiton ja laulun lahjoja saattokotiin

Joulua edeltävänä keskiviikkona kurvaan Karinakotiin viemään musiikin iloa lähimmäisteni luokse. Paikka asukkaineen ja hoitajineen tuli minulle tutuksi marraskuun lopulla. Koskettavat keskustelumme ja lauluhetkemme jäivät mieluisina mieleeni, joten haluan palata uusien tuttavieni luokse ja nauttia vielä osallistujien jouluisten toivelaulujen toteuttamisesta yhdessä.

Paluumatkalla pysähdyn Attendon Villa Hirvensalo 1 -hoitokotiin. Joulukonsertissa esiinnyn pilleillä, huiluilla, torvilla ja kanteleilla. Jotta yleisö pääsee paremmin ”kyytiin”, hämmennämme puukauhoilla ”puuroa ja annamme tahtia joulukirkkoon ravaaville hevosille aisakellojen soidessa”. Lapsuuden joulujen ja rakkaiden ihmisten muistelu tuttujen laulujen lomassa sytyttäköön silmiimme jouluilon valaisemaan maailmaa.

  • Paimensoittimet

  • Ääninäytteitä

  • CD:t
  • LAULUJA POLULTA (2CD) JA LABYRINTTI LEPOON (CD)

    Pääasiassa säestyksettömissä laulelmissani on herkkää voimaa, jota ammennan elämästäni, luonnosta ja ihmissuhteista. Olen säveltänyt, laulanut ja soittanut kaiken itse; taustalla kuuluu toisinaan lehmätorven ammuntaa ja hevostorven hirnahtelua sekä viisikielisen kanteleen viattomuutta. Labyrintti lepoon -äänitteellä on karjalaisesta äänellä itkemisen perinteestä ammentavia itku- ja ylistyslaulujani mm. metsälle, vedelle, mullalle ja parisuhteessa eläville naisille. Äänitykset ja editoinnit: Juha Kaarsalo, masterointi: Olli Kaarnisto. Äänitteitä on saatavilla: