Verkostoitumista Tampereella

Kävin eilen Hyvä ikä -messuilla markkinoimassa Muistoja elämään -kirjaani ja muuta osaamistani sekä tutustumassa Pirkanmaan vanhusten parissa toimiviin ihmisiin.  Olipa oikein antoisaa esitellä omat jutut eri tyyppisille toimijoille ja kehitellä avoimin mielin yhteistyön mahdollisuuksia.

Messujen jälkeen jäin vielä 79-vuotiaan sukulaistädin luokse viettämään kiireetöntä aikaa muistojen sekä taidokkaiden tiffany-lamppujen ja muiden lasiteosten äärellä, myös monet tavarat ja valokuvat inspiroivat tarinoimaan. Laulujen, kanteleen- ja huilunsoiton jälkeen jatkoin matkaa hyvillä mielin kotiin.

  • Paimensoittimet

  • Ääninäytteitä

  • CD:t
  • LAULUJA POLULTA (2CD) JA LABYRINTTI LEPOON (CD)

    Pääasiassa säestyksettömissä laulelmissani on herkkää voimaa, jota ammennan elämästäni, luonnosta ja ihmissuhteista. Olen säveltänyt, laulanut ja soittanut kaiken itse; taustalla kuuluu toisinaan lehmätorven ammuntaa ja hevostorven hirnahtelua sekä viisikielisen kanteleen viattomuutta. Labyrintti lepoon -äänitteellä on karjalaisesta äänellä itkemisen perinteestä ammentavia itku- ja ylistyslaulujani mm. metsälle, vedelle, mullalle ja parisuhteessa eläville naisille.

    Äänitykset ja editoinnit: Juha Kaarsalo, masterointi: Olli Kaarnisto. Äänitteitä on saatavilla: