Tatu ja Sote -koulutus

OsaamiskuvaOsallistun Hyvinvoinnin Välitystoimiston järjestämään, osallistavan taiteen tuotannon
täydennyskoulutukseen
. Opiskelu kokoaa taiteilijoita, tuottajia sekä sosiaali- ja terveysalan ammattilaisia soveltavan taiteen tuotteistamisen äärelle ryhmäytymään. Ensi kesään asti kestävässä koulutuksessa on lähiopetusta vain pari päivää kuukausittain, mutta välitehtävien ja koulutukseen liittyvän ryhmätyöprojektin ansiosta mielekästä puuhaa on tarjolla melkoisesti.

Viereisessä kuvassa on eräs välitehtäväni, osaamiseni visualisointi. Koulutukseen sisältyy myös kirja kuukaudessa -haaste, johon liittyy reflektoiva kirjoitustehtävä. Luin Rakenteita ratkomassa – Kulttuurisen seniori- ja vanhustyön käytäntöjä ja toimintamalleja -kirjan. Kyseessä on erittäin mielenkiintoinen selvitys Suomessa toteutetuista vanhustyön hankkeista. Linkin takaa löytyy pohdintaani kirjaan liittyen.

  • Paimensoittimet

  • Ääninäytteitä

  • CD:t
  • LAULUJA POLULTA (2CD) JA LABYRINTTI LEPOON (CD)

    Pääasiassa säestyksettömissä laulelmissani on herkkää voimaa, jota ammennan elämästäni, luonnosta ja ihmissuhteista. Olen säveltänyt, laulanut ja soittanut kaiken itse; taustalla kuuluu toisinaan lehmätorven ammuntaa ja hevostorven hirnahtelua sekä viisikielisen kanteleen viattomuutta. Labyrintti lepoon -äänitteellä on karjalaisesta äänellä itkemisen perinteestä ammentavia itku- ja ylistyslaulujani mm. metsälle, vedelle, mullalle ja parisuhteessa eläville naisille.

    Äänitykset ja editoinnit: Juha Kaarsalo, masterointi: Olli Kaarnisto. Äänitteitä on saatavilla: